Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 32 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 32 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 32 difuzat de Kanal D in data de 3 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Dupa ce singurul suspect, care avea legatura directa cu “fratele” sau, a fost ucis, Emir “explodeaza”.

El isi avertizeaza “fratele” ca mai este putin timp pana il va gasi si atunci il va ucide. Asu, “fratele” lui Emir, se panicheaza si ii cere ajutorul unchiului ei, Hakki.

Tufan stie ca mai este foarte putin timp pana ce, fie Emir, fie Kemal, vor dezlega enigma “fratelui” secret al lui Emir, si o avertizeaza pe Asu.

Asu stie cine este “santajistul” lui Emir si, impreuna cu Tufan, planuiesc sa predea  dovezile “noptii cu pricina”, seara din care vietile tuturor au fost date peste cap, odata cu acuzatie de crima a lui Ozan. İn felul acesta, Emir va fi incarcerat si judecat pentru faptele sale.

Observand ca Nihan cauta orice prilej pentru a fi din nou in preajma lui Kemal, Emir continua sa o ameninte cu moartea celor dragi, daca nu inceteaza.

Simtindu-se incoltita de Vildan, mama lui Ozan, Zeynep face o miscare surprinzatoare care socheaza familiile implicate, Sezin si Soydere.

Desi ani buni au incercat sa musamalizeze greseala facuta de Ozan, familia Sezin este lovita din plin atunci cand tanarul este arestat.

Emir primeste o veste care il va bucura si, in egala masura, il va tulbura. El afla de la “santajist” ca urmeaza sa isi intalneasca “fratele”.

Nu ratati in aceasta seara, de la 20.00, un nou episod din “Dragoste infinita”, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *