Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 31 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 31 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 31 difuzat de Kanal D in data de 2 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Pentru a se dezvinovati in fata lui Asu, Tufan ii intinde o capcana lui Emir, insa rezultatul este de a le directiona atentia lui Emir si lui Kemal catre santajist.

Kemal incerca sa afle cine ar fi putut sa ii puna lui Nihan viata in pericol; Emir ia urma persoanei care a incercat sa-l ucide si pe el.

Asu este hotarata s-o ajute pe Zeynep cu orice risc. Emir incearca sa afle  raspunsuri la intrebarile sale chiar de la Kemal, dar va trebui sa se confrunte teribil cu acesta. Cei doi vesnic dusmani nu vor sa ingroape securea razboiului.

Cu ajutorul lui Asu, Zeynep reuseste sa salveze bebelusul, insa va intocmi un nou plan pentru a se proteja de furia lui Emir. Aceasta paraseste locuinta si se adaposteste in casa fratelui ei, Kemal.

Vestea plecarii ei pune pe jar ambele familii – Sezin si Soydere. Aceasta mutare nu reuseste insa sa alunge suspiciunile lui Nihan, ea banuieste ca Emir este tatal copilului nenascut al lui Zeynep.

Cu cat Kemal incerca sa stea cat mai departe de Nihan, cu atat mai mult drumurile lor se apropie… Pe de alta parte, soarta presara noi obstacole in calea lui Nihan si a lui Emir, acestia trezindu-se in mijlocul unui mare pericol.

Nu ratati in aceasta seara, un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *