Home / Rezumate / Dragoste infinita / Dragoste Infinita Episodul 30 Rezumat

Dragoste Infinita Episodul 30 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 30 difuzat de Kanal D in data de 1 mai  2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Zeynep este prinsa in camera lui Emir si va fi interogata atat de Nihan cat si de Kemal. De data aceasta va fi foarte greu sa se disculpe.

Pe langa socul creat de Zeynep, Kemal innebuneste cand vede ca Nihan si Emir impart acelasi dormitor si incepe sa creada ca Nihan nu-l mai iubeste. Din acel moment Kemal va incerca sa-si vindece sufletul  ranit.

Leyla, care este partasa la durerea lui Kemal, incerca sa-l ajute. Ea il sfatuieste sa-si indrepte “inima si privirea” catre o alta persoana.

 Onder este ingrijorat de situatia in care se afla fiica lui sa si doreste sa o indeparteze pe Nihan de Emir, apropiind-o de Kemal.

Suspiciunile lui Nihan legate de Zeynep, cresc pe zi ce trece.
Din cauza lui Zeynep, Emir se teme sa n-o piarda pe Nihan, tocmai acum cand este pe cale de “a o castiga”. Kemal nu se simte bine in preajma lui Nihan si nu-si mai poate stapani furia pentru cele intamplate intre ei.

Nihan va fi nevoita sa priveasca apropierea dintre Kemal si Asu. In timp ce Emir si Nihan continua sa “pozeze” ca au casnicia perfecta, Kemal se resemneaza.

Nihan si Emir sunt atrasi intr-o cursa iar lucrurile o iau razna. In timp ce Kemal se lupta cu timpul si incearca sa-si gaseasca sora, Emir nu mai incerca s-o castige pe Nihan, ci incerca sa ramana in viata.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *