Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 3 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 3 difuzat de Kanal D in data de 22 martie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

La aniversarea casniciei lui Nihan cu Emir este prezent si Kemal, in calitate de asociat.

Nihan este socata. Fiecare cuvant spus de Kemal ii provoaca o rana. Emir este zdruncinat de atacurile lui Kemal si hotareste sa si-l apropie luand o decizie surprinzatoare.

Aceasta oferta este “biletul” de intrare al lui Kemal in familia lui Nihan, acolo unde cu ani in urma, nici nu visa sa poata patrunde.

Se pare ca simpla existenta a lui Kemal le complica vietile multora. Vildan, mama lui Nihan, este constienta de ceea ce se poate intampla daca Emir ar afla de relatia din trecut dintre Nihan si Kemal. Cu ocazia aniversarii casniciei, Ozan ii pregateste surorii sale, Nihan, o surpriza care, in loc sa-i aduca bucurie o intristeaza teribil.

Nihan nu-si poate reveni dupa revederea lui Kemal si, totodata, este furioasa din cauza noilor reguli impuse de Emir in ceea ce priveste casnicia lor.

Ea isi va potoli amintirile plecand la Kulustur. Nihan se lupta cu adevarurile pe care nu i le-a spus lui Kemal. Iar acesta, in ciuda dragostei ce i-o poarta lui Nihan, este suparat pe ea.

Ozan constata ca Nihan este prinsa intr-o casatorie aranjata si ii cere socoteala lui Emir. In urma discutiei avute, cei doi vor fi nevoiti sa-si continue viata ca si pana acum.

Neintelegerile dintre Emir si Kemal vor creste frustrarea  pe care o resimt unul fata de celalalt. Pe de alta parte, secretul familiilor Kozcuoglu si Sezin este cunoscut de o persoana misterioasa care trece la un nou nivel de santaj.

Familia lui Kemal sarbatoreste hotararea acestuia de a ramane in Istanbul.

Fratele lui Kemal, Tarik comite imprudenta de a  dezvalui un adevar in legatura cu acesta. Acest secret, odata dezvaluit, va crea tensiune in familie, iar Kemal va fi nevoit sa treaca un test dificil in fata tatalui sau.

Sursa: Kanal D

Add comment