Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 29 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 29 difuzat de Kanal D in data de 28 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal, din dorinta de a o elibera pe Nihan din ghearele sotului, este decis sa puna capat “problemei” si apare in fata lui Emir cu un pistol.

Kemal si Emir vor juca ruleta ruseasca dar “in stil turcesc”, dupa regulile lui Kemal, iar acest joc de noroc se pare ca poate fi finalizat doar de o singura persoana, cel care ramane in viata.

Nihan, aflata in continuare sub amenintarile lui Emir, trebuie sa il convinga pe Kemal ca s-a intors la sotul ei de bunavoie, in caz contrar, toti cei dragi ei vor muri.

Kemal nu crede nimic din ceea ce ii spune Nihan si incearca sa afle cu ce anume o santajeaza Emir. Pe parcursul cercetarilor sale, Kemal va da peste persoana cheie.

Vildan uita repede promisiunea facuta lui Ozan si continua sa faca insinuari la adresa sotiei acestuia. Dupa confirmarea sarcinii lui Zeynep, Vildan se va impaca cu parintii fetei si urmeaza a se intalni cu totii pentru a sarbatorii vestea venirii bebelusului.

Emir afla de intalnirea familiei lui Zeynep cu cea a lui Ozan si decide sa participe impreuna cu sotia. Nihan, conform intelegerii cu Emir, continua sa se prefaca in fata lui Kemal, ca isi iubeste sotul. Ea este nevoita sa joace cel mai greu rol al vietii sale, acasa la Kemal.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D. 

Sursa: Kanal D

Add comment