Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 28 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 28 difuzat de Kanal D in data de 27 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Cand Emir apare in fata lui Nihan, ea intelege ca temerile au fost intemeiate. İmediat ce isi revede sotia, Emir trece direct la amenintari si o avertizeaza ca, daca nu se intoarce acasa, toti cei din dragi ei vor fi ucisi, rand pe rand.

Nihan ajunge, inca o data, in situatia in care trebuie sa renunte la dragostea ei, in favoarea celorlalti. Nihan realizeaza ca Emir nu va renunta niciodata la “casnicia” lor si stie ca singura ei varianta, pentru ca viata lui Kemal sa fie crutata, este sa se intoarca acasa.

Mai mult, Nihan este profund dezamagita de tradarea fratelui ei, Ozan si de sotia acestuia, Zeynep, care nu s-au tinut de promisiunea facuta ei si lui Kemal.

Atunci cand revine acasa, Kemal remarca o schimbare majora in comportamentul lui Nihan, dar nici prin cap nu ii trece ca Emir i-a descoperit. Asa cum a convenit cu Emir, ca sa ii salveze viata lui Kemal, Nihan ii spune acestuia ca vrea sa se intoarca acasa, la familia ei, deoarece nu poate trai fara ei.

Kemal simte ca este o minciuna ceea ce aude si cauta sa afle adevarul de la Nihan insa, in zadar.
Banuind ca Emir este catalizatorul intregii situatii aparute intre el si Nihan,  Kemal ii spune tinerei ca, daca renunta la iubirea lor, nu o va ierta toata viata pentru ca cedat, inca o data, in fata amenintarilor sotului ei.

Kemal este dezamagit pentru ca Nihan l-a tradat, pentru a doua oara, alegand sa se intoarca la Emir.
Pentru Kemal este de neinteles alegerea lui Nihan de a se intoarce in prizonierat.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment