Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 27 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 27 difuzat de Kanal D in data de 26 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal si Nihan sunt increzatori ca isi pot incepe noua viata impreuna, iar Emir fierbe de manie pentru ca sotia lui a fugit de langa el. Emir incearca sa le ia urma “fugarilor” indragostiti.

Desi a plecat de langa Emir, Nihan resimte din plin teama insuflata de acesta, de-a lungul timpului, si sta cu gandul la cei de acasa, in special la Ozan. “Evadarea” lui Nihan si Kemal din “ghearele” lui Emir va insemna, pentru Ozan si Zeynep, un nou inceput.

Vestea plecarii celor doi indragostiti a ajuns si la familiile acestora. Parintii lui Kemal, cu sprijinul matusii Leyla, incerca sa-l inteleaga pe Kemal. Pentru familia Sezin, disparitia fiicei lor ii socheaza, iar plecarea lui Ozan le va amplifica durerea.

Emir este innebunit si isi cauta sotia peste tot. Kemal, stiind ca Emir nu va renunta la a-i cauta,  a demarat cateva actiuni care sa ii “incetineasca” cercetarile.

Nihan este fericita cum n-a fost niciodata insa, pe cat de bine se simte, pe atat de ingrijorata este pentru sanatatea fratelui ei. Zeynep, desi i-a promis lui Kemal ca il sustine in actiunile sale, il tradeaza. Afland ca este insarcinata si, banuind ca poarta in pantec copilul lui Emir, Zeynep isi “vinde” fratele.

A ramas foarte putin timp pana cand Kemal si Nihan vor fi, cu adevarat, liberi. Amandoi numara orele pana la momentul cand vor scapa definitiv de Emir.

La polul opus, Emir incearca necontenit sa dea de urma sotiei insa, da gres de fiecare data. Cand credea ca totul este in zadar si ca nu isi va mai gasi sotia, Emir beneficiaza de o mare “ajutor” din partea lui Zeynep.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment