Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 26 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 26 difuzat de Kanal D in data de 25 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Pentru ca nu a mai suportat presiunile pe care Emir le exercita asupra ei, Nihan se arunca de la balconul camerei de hotel in care s-au intalnit.

Kemal este devastat la gandul ca ar putea sa o piarda pe Nihan. Pe cand tanara se zbate intre viata si moarte, ura dintre Emir si Kemal atinge cote maxime. Posibilitatea de a o pierde pe Nihan il face pe Kemal sa fie neindurator in lupta pe care o duce impotriva lui Emir.

Pe de alta parte, Emir il considera raspunzator de cele intamplate pe Kemal, si nu ezita sa-si arate mania. Emir si Kemal ajung sa se confrunte fata in fata, pe viata si pe moarte.

Pentru prima data, Kemal va hotari in privinta relatiei dintre el si Nihan, fara sa mai tina cont de nimeni. El este hotarat sa ramana cu Nihan pentru tot restul vietii si inainteaza, pas cu pas, spre “eliberarea” acesteia din “ghearele” lui Emir.

Nihan se insanatoseste iar Kemal a hotarat sa n-o lase sa se intoarca langa Emir asa ca … o rapeste pe Nihan!

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment