Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 25 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 25 difuzat de Kanal D in data de 24 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal primeste o scrisoare de la “fratele” lui Emir, prin care este rugat sa inceteze a-l mai cauta. Kemal nu stie ca “fratele” lui Emir este, de fapt, Asu, care urmareste ca identitatea sa ii ramana secreta pentru a se razbuna pe cei din familia Kozcuoglu, in fapt, familia ei.

In realitate, nimeni nu stie ca “fratele” lui Emir, pe care il cauta toata lumea, este o sora, in persoana lui Asu.

Datorita scrisorii gasite langa mama sa, Emir va deduce ca “santajistul” este nimeni altul dacat “fratele lui”. Pe de alta parte semnele de intrebare referitoare la trecutul lui Asu isi gasesc raspunsul, intrucat cel care se afla in spatele planului de razbunare al fetei, este Hakki, unchiul acesteia.

İn timp ce Nihan si Kemal asteapta cu nerabdare momentul cand vor putea fi impreuna, Emir pune mana pe inregistrarea “noptii cu pricina” prin care ii dovedeste sotiei ca Ozan este criminal.

Emir o “leaga”din nou de el pe Nihan insa, fata stie ca atata timp cat Kemal traieste, va gasi o cale de iesire din casnicia cu Emir.

Dupa reintoarcerea acasa, pe Nihan o asteapta o viata mai dificila, cu reguli stricte, impuse de Emir. In ciuda tuturor regulilor inima lui Nihan bate doar pentru Kemal.
Emir innebuneste la gandul ca este “spectator” al dragostei dintre Nihan si Kemal. El devine prizonierul furiei sale si ia o decizie.

Kemal iese in fata lui Emir pentru a-l impiedica sa o raneasca pe Nihan, moment in care tanara alege cea mai periculosa cale de a iesi din impas. Nihan alege sa nu mai traiasca fara Kemal.

Sursa: kanal D

Add comment