Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 24 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 24 difuzat de Kanal D in data de 21 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Emir incearca s-o impiedice pe Nihan sa plece, dar nu reuseste.

In urma dovezilor care i-au parvenit si, care demonstreaza ca Ozan nu este criminal, Nihan este hotarata sa divorteze. Ea paraseste caminul conjugal si incepe demersurile pentru divort. Intre Emir si Kemal tensiunile continua. Emir cere “ajutorul” santajistului pentru a-i furniza dovada care-l incrimineaza pe Ozan. Emir nu accepta despartirea de Nihan.

Nihan este hotarata, mai mult ca oricand, sa nu cedeze in fata presiunilor lui Emir si vrea sa dovedeasca nevinovatia lui Ozan.

Nihan si Kemal traiesc cu nadejdea ca vor incepe o noua viata impreuna, si nimic nu-i mai poate desparti. Cu toate acestea, chiar si cea mai mare sustinatoare a lor, Leyla, se teme de ceea ce ar putea face Emir, numai ca Nihan sa nu il paraseasca.

Kemal continua cercetarile pentru a da de urma santajistului, iar Emir afla ca Tufan nu este fratele lui. Galip, suparat pe Kemal pentru ca a dezvaluit secretele de familie, se razbuna pe familia acestuia.

Dorinta lui Nihan de a divorta de Emir zdruncina linistea familiei Sezin. Ozan ii va intoarce “spatele” surorii sale, iar Zeynep va fi si mai dornica sa afle secretul casei. Zeynep realizeaza ca, daca Nihan pleaca din casa, ea il va pierde pe Emir si, impreuna cu Asu, care nu vrea nici in ruptul capului sa renunte la Kemal, cauta sa o impiedice.

Asu este dispusa sa faca orice pentru a-i impiedica pe cei doi indragostiti sa fie impreuna si, tot ea este cea care se ascunde in spatele multor secrete ale familiei Kozcuoğlu.

Ca si pana acum, Kemal nu renunta la iubirea lui si o asigura pe Nihan ca nu o va parasi niciodata.

Nu ratati azi, un nou episod plin de tensiune, din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment