Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 23 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 23 difuzat de Kanal D in data de 20 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Emir este socat de tot ce a aflat despre familia lui, de la Kemal. Galip, luat prin surprindere de succesiunea evenimentelor din ultimul timp, nu a putut nega majoritatea acuzelor care i s-au adus insa, cauta sa aplaneze criza aparuta intre el si Emir.

Emir isi uraste tatal. Kemal nu se va multumi sa priveasca efectele bombei explodate. Va incepe sa cerceteze cine este fratele lui Emir.

De partea cealalta, Emir incearca sa-si identifice fratele si primul nume care-i vine in minte este Tufan. El porneste in cautarea dovezilor care sa-i desluseasca enigmele trecutului.

Nihan va continua, fara stirea lui Kemal, sa caute dovada la care facuse referire Taner, filmul care demonstreaza ca Ozan este nevinovat.

Emir simte, pentru prima data, ca pierde controlul asupra lucrurilor din viata sa. Zeynep este decisa sa foloseasca aceasta “dezordine” in favoarea ei si, avand sustinerea lui Asu, ea  este mai curajoasa. O noua confruntare intre Zeynep si Emir determina schimbarea randuielii in casa.

Nihan primeste un colet care contine o informatie ce urmeaza sa ii schimbe intreaga viata. Acest colet va fi cheia catre libertate a lui Nihan si Kemal. Pentru a fi impreuna, cei doi indragostiti vor face un pas fara intorcere. Nihan il paraseste pe Emir.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment