Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 20 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 20 difuzat de Kanal D in data de 17 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal si Nihan se bucura ca amandoi au scapat de nevatamati, insa adevarul nu le va permite sa se bucure prea mult. Pentru a fi impreuna, ei trebuie sa se desparta pentru o perioada, pana se rezolva lucrurile.

Zeynep afla ca Emir si Nihan au o casnicie falsa si cauta sa afle care este secretul ce se ascunde in spatele acestei casnicii formale. Mai mult, Zeynep isi propune sa desluseasca relatiile din aceasta casa.

Kemal afla ca unchiul lui Asu, Hakki este foarte bolnav si incearca sa fie alaturi de prietena lui. Hakki ii cere lui Kemal sa se casatoreasca cu Asu.

İn ciuda problemelor prin care trece si, desi stie ca Kemal o iubeste pe Nihan, Asu este hotarata sa-i cucereasca inima acestuia.

Pe zi ce trece, Nihan este tot mai indragostita de Kemal.
Aflata la atelier, Nihan este rapita de catre oamenii lui Taner, barbatul femeii ucise din ordinul lui Emir, Taner. Kemal porneste in cautarea lui Nihan.

Nu rata un nou episod al serialului „Dragoste infinita”, in aceasta seara, de la ora 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment