Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 19 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 19 difuzat de Kanal D in data de 14 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Moartea lui Karen, persoana care avea cea mai stransa legatura cu “acea noapte”, ii afecteaza profund pe Kemal si pe Nihan. Cei doi vor fi trasi la raspundere separat. Faptul ca sotul lui Karen si-a asumat crima denota, in mod logic, ca Emir nu este strain de cele intamplate.

Kemal este nelinistit din cauza ca cercetarea “noptii cu pricina” a luat o turnura periculoasa. De aceea, ii cere lui Nihan sa opreasca cercetarea si sa stea o perioada de timp departe de el. Nihan este nevoita sa accepte, chiar daca nu ii convine sa fie departe de Kemal, care continua cercetarile impreuna cu Zehir.

Departe de Kemal, Nihan are parte de zile grele. Kemal ii ofera lui Nihan o solutie iar continuarea relatiei lor va avea o singura cale de acum inainte.

Kemal este sigur ca Taner, sotul lui Karen, a fost atras in jocul lui Emir si vrea sa-l faca sa recunoasca acest lucru si sa gaseasca noi dovezi despre “noaptea cu pricina”. La finalul planului, il asteapta o surpriza.
Tarik este devastat pentru ca a ucis un om si se apropie si mai mult de Banu.

In casa familiei Sezin, Zeynep isi continua munca de a se face acceptata in familie. Zeynep vine cu propunerea de a face nunta. Chiar daca ideea o scoate din minti pe Vildan, nunta va avea loc. Zeynep castiga „lupta” in fata mamei lui Ozan.

Zeynep se straduieste sa-si convinga familia sa participe la nunta. Toti membrii familiei ei, inclusiv Kemal, refuza sa participe la nunta. Insa, chiar in ziua nuntii, Kemal va fi nevoit sa-si schimbe decizia.
In seara nuntii, Kemal face cateva legaturi care il vor conduce mai aproape de descoperirea adevarului. Kemal este la mica distanta de ucigasul lui Karen.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Add comment