Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 18 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 18 difuzat de Kanal D in data de 13 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal primeste o inregistrare care da nastere unui razboi rece, nemaintalnit, intre el si Emir. Cand Emir afla ca Kemal si Nihan cerceteaza ce s-a intamplat in “noaptea cu pricina”, isi schimba planul.

Primul lucru pe care il face este de a o duce pe Nihan la casa de la ferma. Aceasta masura va da nastere unui pericol neprevazut de Kemal si Nihan.

Dupa incercarea de sinucidere a lui Ozan, Zeynep va avea parte de primul succes in fata familiei Sezin. Vildan, insa, nu accepta infrangerea. In lupta cu Vildan, Zeynep va abuza de mana intinsa de fratele ei.

Kemal il urmareste pe Emir si o gaseste pe Karen acolo unde fusese rapita. Insa pentru a afla de la Karen ce s-a intamplat in “noaptea cu pricina”, va trebui sa treaca peste un nou obstacol. Kemal se apropie din ce in ce mai mult de adevar. Emir pune la cale un nou joc.

Ziua in care Leyla se lupta la licitatie cu Vildan pentru casa tatalui ei a sosit. Nihan si Leyla sunt atrase in capcana inca de la primul pas facut in afara casei.

Cercetarea lui Kemal si Nihan despre “noaptea cu pricina” intra pe ultima suta de metri. Intunericul ce se lasa inainte de ultimul pas spre adevar va rescrie soarta celor doi indragostiti.

Nu ratati in aceasta seara un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment