Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 17 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 17 difuzat de Kanal D in data de 12 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Casatoria dintre Zeynep si Ozan va crea o mare suparare in familiile amandurora. Zeynep este multumita de efectul casatoriei asupra lui Emir, insa planurile ei nu vor merge asa cum si-a imaginat.

La interventia lui Kemal, Zeynep va fi obligata sa se intoarca in casa tatalui ei mai devreme decat si-a imaginat. Acolo va avea loc adevarata furtuna. Din cauza lui Zeynep, Kemal va rupe relatia cu fratele lui, Tarik.

Dupa casatoria fratilor lor, Kemal si Nihan se vor confrunta cu o situatie imposibila. Pentru Nihan, trecutul lui Zeynep cu Emir va pune la indoiala casatoria acesteia cu Ozan. Nihan nu este decisa daca sa discute sau nu cu Kemal despre indoielile sale.

Prins in capcana intinsa de Zeynep, Emir decide sa folosesca cel mai mare atu al sau. Pozele in care Zeynep apare langa Emir sunt pe cale sa ajunga la Kemal.

Kemal si Nihan sunt cat pe ce sa-i prinda pe Karen si pe sotul acesteia, insa nu l-au luat in calcul pe Emir. Toate acestea se intampla azi, in “Dragoste infinita”, de la 20,.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment