Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 16 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 16 difuzat de Kanal D in data de 11 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nihan si Kemal au gasit o cale de a discuta despre secretul acelei nopti cu Karen, singura care, dupa Emir, ar putea descifra cele intamplate.

Nihan si Kemal sunt pe calea cea buna. Pentru Emir, insa, este mai greu sa dezlege misterul, chiar daca a ajuns la Karen. Razboiul rece dintre Kemal si Emir ia o noua turnura.

Zeynep doreste sa se casatoreasca cat mai repede cu Ozan pentru ca, astfel, sa poata patrunde in viata lui Emir. Acesta hotareste sa-l distruga pe Kemal folosind fotografiile lui Zeynep. Sora lui Kemal castiga prima “batalie” in fata lui Emir.

Vildan vrea casa in care locuieste Leyla, ceea ce provoaca o rana adanca in relatia cu fiica ei, Nihan. In aceasta perioada grea, Nihan isi gaseste alinarea alaturi de Leyla. Din aceasta cauza, Leyla devine tinta lui Emir.

Kemal si Nihan continua sa cerceteze “noaptea cu pricina”. Emir reuseste sa ii sperie pe satenii cu care avea divergente din cauza constructiei centralei termice. Kemal se foloseste de aceasta stare conflictuala si va face o mutare care il va surprinde pe Emir.

Ozan si Zeynep aranjeaza ultimul detaliu pentru a se putea casatori fara ca familiile lor sa afle. Ceea ce vor face tinerii ii vor soca pe toti.

Nu ratati astazi un nou episod din “Dragoste infinita”, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment