Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 15 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 15 difuzat de Kanal D in data de 10 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal face o descoperire remarcabila, in cazul crimei “savarsite” de Ozan, iar acest lucru ii ofera o noua speranta lui Nihan, care devine mai hotarata ca oricand sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in noaptea cu pricina. Kemal si Nihan pornesc in cautarea lui Karen, partenera lui Emir din acea noapte.

Zeynep este devastata dupa ce a aflat ca a reprezentat doar o “piesa dintr-un puzzle” din planului de razbunare al lui Emir. Confuza, in urma evenimentelor prin care a trecut, Zeynep se destainuie lui Asu iar aceasta o va ajuta sa evite a comite o greseala. Zeynep jura sa se razbune pe Emir.

Galip afla ca Vildan are o sora, lucru suficient pentru a tensiona relatia dintre acestia.

Sperantele lui Nihan si Kemal de a o gasi pe Karen se micsoreaza pe zi ce trece  insa, un mic detaliu, care apare intr-un moment neasteptat, le va reda speranta. Acelasi detaliu intra si in atentia lui Emir. Fara stirea acestuia, Nihan si Kemal il “incoltesc” pe Emir.

Emir incearca disperat sa ajunga la Karen care, spre marea lui mirare, este de negasit.
Nu rata un nou episod al serialului “Dragoste infinita”, in aceasta seara, incepand de la ora 20.00, la Kanal D.

Sursa: Kanal D

Add comment