Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 14 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 14 difuzat de Kanal D in data de 7 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Nihan ii dezvaluie lui Kemal motivele care au impins-o sa se casatoreasca cu Emir, iar acesta incerca sa o convinga pe tanara sa apeleze la lege. Aceasta refuza motivand ca, in acest caz, Ozan va fi inchis si il roaga pe Kemal sa accepte situatia.

Chiar daca Nihan il convinge, pe moment, pe Kemal, acesta constata ca exista unele lacune in derularea evenimentelor din seara crimei si porneste propriile investigatii.

Nihan se confrunta cu familia si se va rupe de aceasta, din cauza ca i-au ascuns existenta Leylei.

Satula de minciunile si evenimentele neplacute din familie, Nihan se refugiaza, temporar, la  Leyla. Coincidenta face ca, in aceeasi seara, la Leyla sa vina si Kemal. Cei doi  petrec o seara speciala.

Emir scapa de interogatoriul politiei datorita influentei sale, dar este socat sa constate ca nu este infailibil si isi intensifica atacurile asupra lui Kemal. Emir continua sa unelteasca impotriva tuturor apropiatilor lui Kemal, din dorinta de a-l rani pe rivalul sau.

Emir hotaraste sa il scoata din afaceri pe Kemal si, impotriva cu Galip, tatal sau, il pun intr-o situatie foarte dificila. Chiar daca este luat prin surprindere, Kemal incearca sa contracareze lovitura venita din partea familiei Kozcuoğlu. Razboiul dintre Emir si Kemal este din ce in ce mai aprig.

Dupa o intalnire romantica cu Emir, Zeynep, care este indragostita lulea de acesta, va avea parte de cea mai groaznica experienta din viata ei.

Kemal afla o informatie vitala in legatura cu acea “seara”. Aceasta informatie ii poate schimba radical viata lui Nihan.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

Sursa: Kanal D

Add comment