Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 12 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 12 difuzat de Kanal D in data de 5 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana joi de la ora 20:00.

Kemal afla ca “secretul” noptii in care vietile lui si a lui Nihan s-au separat este la Galip, tatal lui Emir. Galip nu stie ca dovezile pe care le detine, despre noaptea cu pricina, il vor incrimina pe fiul sau.

Pentru a o elibera pe Nihan din casnicia cu Emir, Kemal va alege un drum foarte riscant si este dispus sa sacrifice totul.

Nihan, dimpotriva, vrea sa-l impiedice pe acesta sa se implice mai mult, de teama ca fratele ei sa nu fie predat autoritatilor, ea nestiind faptul ca Emir a mintit-o tot timpul in ceea ce priveste acuzele aduse fratelui sau. Pe de alta parte, Emir asteapta momentul potrivit pentru a recupera dovezile de la tatal sau.

Datorita lui Kemal, Nihan si Onder vor afla punctul slab al lui Emir, mama acestuia. Nihan incearca sa gaseasca raspunsuri la intrebarile sale. Tanara afla ca Emir se foloseste de Zeynep pentru a-l distruge pe Kemal si vrea sa o salveze. Nihan il ameninta pe Emir ca il paraseste.

Cu fiecare zi ce trece, Zeynep este cuprinsa si mai mult sub vraja lui Emir. In familie are loc un nou eveniment, iar Kemal sesizeaza pericolul ce-l pandeste pe fratele sau. Doar ca sa-l indeparteze pe Kemal, Tarik se alatura lui Zeynep. Tarik nu realizeaza ca isi pune fratele in pericol si, implicit, toata familia.

Pentru a deslusi secretul ce a subjugat-o pe Nihan, Kemal ii urmareste planurile. Aflat la un pas de a afla adevarul despre cele intamplate in seara cu pricina, Kemal este injunghiat.

Nu ratati un nou episod din “Dragoste infinita”, azi, de la 20.00, la Kanal D

 

 

Add comment