Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 11 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 11 difuzat de Kanal D in data de 4 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Kemal si Nihan se intalnesc in casa care, in urma cu cinci ani, le-a schimbat viata. Kemal ii pune lui Nihan intrebari pentru a afla adevarul despre noaptea care i-a despartit.

Kemal va da, fara sa vrea, peste persoana care stie adevarul despre ceea ce s-a intamplat in casa in care Ozan a fost acuzat de crima, aceeasi noapte in care Nihan a trebuit sa renunte la iubirea ei pentru a se casatori cu Emir.

Tarik il duce pe Onder la spital, fapt care ii da lui Emir planurile peste cap. Totodata, Emir nu realizeaza ca va cadea in propria-i capcana. Emir cauta sa ajunga la Tarik inaintea Politiei, pentru a putea gestiona situatia. El nu vrea sa se afle ca este implicat in accidentul lui Onder. Primele cuvinte rostite de tatal lui Nihan dupa accident subliaza faptul ca ceea ce i s-a intamplat nu este o coincidenta.

Neasteptata vizita a lui omului de afaceri Hakki, din Zonguldak, la Istanbul, o face fericita pe Asu. Adevaratul scop al lui Asu cu unchiul ei, Hakki, este acela de a o ajuta sa se casatoreasca cu Kemal.

Pentru a se razbuna pe Kemal, Emir ii atrage intr-o capcana pe Zeynep si pe Tarik. Zeynep se indreapta pas cu pas spre pericol.

In timp ce Emir se concentreaza asupra lui Kemal, dovezile de la santajist, ascunse de mult timp, ajung in mana lui Galip.. Cand Nihan afla la ce pericole se expune Kemal, face tot posibilul ca sa-l opreasca. Insa, Kemal afla marele secret al lui Emir.

Sursa: Kanal D

Add comment