Seriale Turcesti

Dragoste Infinita Episodul 10 Rezumat

Rezumatul serialului Dragoste infinita Episodul 10 difuzat de Kanal D in data de 3 aprilie 2017. Serialul “Dragoste infinita” este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Emir vrea sa stie cine i-a stricat planul de a-l distruge pe Kemal. Va trece in revista numele tuturor dusmanilor sai si va incepe cercetarea cu primului suspect.

Emir face pasi mari in gasirea “cartitei” si, pentru a se razbuna pe Kemal, provoaca actiuni care il vor face pe acesta “veriga slaba” a familiei sale.

Pentru a impiedica dezvaluirea trecutului lor, Vildan si Onder vor renunta la mandrie si vor ajunge din nou la usa Leylei, pentru a o ruga sa nu ii dezvaluie fiicei lor secretul pe care-l ascund de 30 de ani.

De partea cealalta, Zeynep, dornica sa scape de casatoria cu Salih, se va indrepta intr-o directie gresita si devine victima ambitiilor lui Emir. Tarik, intaratat de Emir, vrea sa isi deschida propria afacere insa, ajunge in mijlocul unor intrigi.

Emir descopera cine este “cartita” care l-a ajutat pe Kemal si actioneaza ca atare.
Dupa ce afla mai multe indicii despre noaptea in care Ozan a fost acuzat de crima, Nihan ii dezvaluie Leylei ca, pentru prima data, are o indoiala cu privire la “noaptea” ce a determinat-o sa-si ofere viata lui Emir.

Din dorinta de a afla adevarul despre teribila noapte, Nihan merge la casa in care s-a petrecut crima si, spre marea ei mirare, Nihan descopera ca nu este singura in acea casa.

Sursa: Kanal D

Add comment