Home / Stiri / Detalii nestiute despre serialul „Kosem”

Detalii nestiute despre serialul „Kosem”

Cel mai asteptat serial al momentului, “Kosem”, care debuteaza luni seara, la ora 20:00, aduce la Kanal D feeria atmosferei de la inceputul secolului al XVII-lea otoman, prin decoruri fabuloase, costume si bijuterii creeate special pentru aceasta productie.

Peste 350 de oameni au fost mobilizati pentru ridicarea decorurilor care vor face deliciul telespectatorilor incepand de luni seara, de la ora 20:00, cand va avea loc premiera serialului.  Desi s-au construit aceste decoruri, parte din filmari au avut loc si in afara locatiei, in palate din Turcia.

Peste 10 kilometri de material s-au folosit pentru cele 700 de costume pe care le poarta in serial sultanii, sultanele, cadanele din harem si servitorii. Mai mult de 800 de accesorii impresionante, de la cercei, coroane, diademe, coliere, bratari si pana la centuri sau tocurile armelor au fost concepute special pentru aceast serial.

Nu pierdeti luni seara, de la ora 20:00, premiera serialului „Kosem”, o adevarata calatorie in timp, in secolul al XVII-lea, la curtea Sultanului Ahmed I, stra-stranepotul lui Suleyman Magnificul!

Un intreg oras cu strazi, palate, interioare specifice perioadei, haremuri, a fost reconstituit pe o suprafata de patru hectare (40.000 de metri patrati).

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *