Seriale Turcesti

De Ziua Indragostitilor Keremcem a sustinut un concert si a oferit autografe fanilor!

Keremcem

De Ziua Îndrăgostiților, îndrăgitul actor și cântăreț  ( care interpretează rolul lui Ates în serialul difuzat de Kanal D , Bahar Viata furata )  s-a întâlnit cu fanii săi, într-un concert cu sesiune de autografe, la Forum Kapadokya din orașul Nevșehir/Turcia.

Cu două zile înainte de concert, Centrul Comercial Multi Funcțional Forum Kapadokya a organizat un concurs, prin intermediul paginii sale de Facebook, constând în întrebarea „Când a fost inaugurat Forum Kapadokya?„ (dându-se 4 variante de răspuns ), prin care avea să desemneze cuplul care va face cunoștință cu Kerecem.

Norocoșii au fost Firdevs Kişkiş Çakar și İlhan Çakar. Aceștia au stat de vorbă cu artistul, i-au oferit cadouri și au imortalizat momentul. Nu puteau rata selfie-ul! Keremcem a răspuns întrebărilor venite din partea jurnaliștilor.

Keremcem

Când i s-a cerut să transmită un mesaj cu prilejul Zilei Îndrăgostiților, acesta a spus: „Ce mesaj aș putea să le transmit de Ziua Îndrăgostiților? Să fie fericți. Cei ce se iubesc, să fie mereu împreună. O spun întotdeauna, cei care se iubesc să se îmbrățișeze strâns de tot. Celor care nu și-au găsit sufletul pereche, le doresc ca, în cel mai scurt timp, să umple golul din inimă cu iubire, dragoste.”

Când i s-a spus că, în ultimul timp, este în centrul atenției mai mult ca actor de serial, acesta a precizat că muzica ocupă un loc special în viața sa și a anunțat supriza că va apărea următorul single. A mai spus: „Sigur că actoria și muzica sunt două lucruri diferite, dar ambele sunt deosebit de importante în viața mea și îmi plac foarte mult. Deocamdată, serialul îmi ocupă cel mai mult timp. Vin cu o surpriză. Pregătesc un single care sper că se va difuza, împreună cu videoclipul, în cursul lunii februarie. Uneori mi se reproșează că am renunțat la muzică și le pare tare rău. Nici nu se pune problema. Muzica este întotdeauna cu mine, iar eu sunt mereu împreună cu muzica.”

După ce a răspuns întrebărilor, Keremcem a cântat cele mai iubite melodii, apoi și-a făcut un selfie,în amintirea acestei zile și a acordat autografe fanilor.

Keremcem_concert2

Keremcem_concert3

Keremcem_concert4

Keremcem_concert5

Sursa: viatacuaromadecafea.wordpress.com

Add comment