Seriale Turcesti

De necrezut! Cum s-au inteles Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt la filmarile serialului ”Puterea destinului”

Protagonistii serialului turcesc Puterea Destinului difuzat de AcasaTv , Cansu Dere si Mehmet Akif Alakurt nu se suportau deloc la filmari desi in serial cei doi soti se iubesc la nebunie.

Actorii Cansu Dere (34 de ani) si Mehmet Akif Alakurt (35 de ani) i-au jucat timp de doi ani, intre 2006 si 2008, pe Sila si Boran in productia ”Puterea destinului”, care continua la postul Acasa pana in iulie.

Relatia lor de pe platourile de filmare nu a fost una buna, protagoniștii nu s-au inteles la filmari, potrivit presei turce.

Cansu Dere nu a fost singura femeie de pe platouri cu care Mehmet a intrat in conflict.

Puteti citi mai multe despre acest subiect in revista ”TV Satelit”, care a aparut sambata, 23 mai!

Foto: tvmania.ro
Foto: tvmania.ro

7 comments

  • Ba eu cred ca s-au inteles foarte bine, altfel nu le ieseau rolurile atat de bine. Ca au existat mici discutii, nu este exclus , mai ales ca au stat 2 ani in Mardin schimbandu-si stilul de viata. Probabil, el, fiind la primul rol principal era foarte pretentios,dar daca nu ar fi existat chimie intre ei sunt sigura ca producatorii filmului ar fi facut schimbari in ceea ce ii priveste.

  • Cel mai probabil este adevărat că au existat tensiuni între cei doi, nu cred că se poate vorbi de vreo chimie, au interacționat doar profesional și au reușit să interpreteze f bine rolurile.
    Nu cred însă că MAA ar manifesta lipsă de respect față de femei, așa cum reiese din articol că a afirmat Cansu Dere.

  • …nici eu nu cred , asa se zicea si de Tuba cu Murat …cert e le-a iesit ft. bine rolurile , au jucat ft. bine .Iar in ce priveste femeile , el cu atatea surori si mai ales relatia dintre ei e ceva imposibil ,e destul sa privesti si vezi adevarul !