Seriale Turcesti

De ce Antena 1 nu a difuzat in data de 29 iulie serialul “Prizoniera dragostei” ?

Din data de 27 iulie , Antena 1 a difuzat serialul turcesc  Asla Vazgeçmem ( in Romania sub numele “Prizoniera dragostei” ) , o productie din 2015, avand in rolurile principale actorii  Tolgahan Sayisman, cel mai ravnit burlac al Turciei si Amine Gülşe, Miss Turcia in 2014.

Antena 1 a informat telespectatorii prin promo-urile difuzate cat si prin articolele publicate pe sit-urile trustului Intact,  ca serialul este difuzat din 27 iulie , de luni pana miercuri de la ora 20:30.

Captura a1.ro
Captura a1.ro

Miercuri,29 Iulie de la ora 20:30 , Antena 1 trebuia sa difuzeze al treilea episod din Prizoniera dragostei,insa acest lucru nu s-a mai intamplat. Episodul a fost inlocuit cu emisiunea „În puii mei” (de la ora 20.30) si de „Te pui cu blondele?”

Serialeturcesti.ro a cerut postului de televiziune un punct de vedere cu privire la aceasta situatie.

2 comments

  • eu nu mai inteleg nimic……. am urmarit pe youtube in turca dar si acolo sunt doar 18 episoade nu stiti unde as putea gasi continuarea …….. este un film interesant dar lalait asa de la un post la altul……..

  • Momentan prima serie din Prizionera Dragostei este doar pana la ep 18. In mod normal ar fi trebuit sa continuuie cu filmarile dar am citit pe un site turcesc un anunt facut de regizor ca filmul va continuua cu sezonul 2 in septembrie 2016.