Seriale Turcesti

Cu cine formeaza Mehmet Akif Alakurt cuplul perfect ?

In serialul Puterea Destinului, Mehmet Akif Alakurt care il interpreteaza pe Boran, formeaza un cuplu cu Cansu Dere ( Sila) .

Din 8 iunie la Euforia TV , Mehmet Akif Alakurt poate fi urmarit intr-un nou serial fenomen, “Legamantul” (Emanet), o productie din anul 2014. In acest serial Mehmet va forma un cuplu cu frumoasa actrita Özlem Yılmaz.

Cu cine se potriveste Mehmet ? Cansu Dere sau Özlem Yılmaz ?

8 comments

 • Dupa ce o sa vedem si Emanet – Legamantul o sa putem decide
  Sunt prea putine date ca sa te poti epxprima
  Cuplul Cansu – Mehmet a reusit, cu mult succes, sa transmita dincolo de ecran trairile din scenele comune – asta a fost si cheia succesului serialului
  Sa vedem daca va fi valabil si pentru interactiunea dintre Mehmet si Ozlem

 • Nu știu dacă putem compara, vârsta lui MAA esta diferită, la fel și interpretarea, dar dacă aș compara doar după criterii de aspect fizic îmi place mai mult Ozlem, formează un cuplu frumos cu Mehmet, mai armonios.

 • Am vazut si Emanet, dar ce au transmis Mehmet si Cansu din scenele lor , nu se compara . Cuplul MAA si Cansu , se potriveste si transmite chiar din priviri ce doreste regizorul sa puna ei in scena. Sunt doi actori admirabili. Daca ar mai juca in vreo pelicula , cei doi , sunt convinsa ca ar avea foarte mare succes.

  • da sunt doi actori foarte buni(MAA si CANSU), au reusit sa transmita atata emotie si atata iubire cand defapt ei s-au urat cu “pasiune” pe toata durata filmarilor.

 • MAA si CANSU sunt perfecti impreuna si a fost un succes unic cretca si pentru ei. Felicitari la toata echipa ,au fust toti actori un tot unitat.Felicitari producatorilor ca ia potrivit asa de bine incepand de la parinti si copiii.De mult na fost un serial asa de bun in Romania.

 • Cansu si Mehmet normal, in serial au fost geniali asteptam serialul cu sufletul la gura ,cand l-am gasit pe net am vazut primele episoade de 10 ori pe fiecare,rar vezi asa ceva la noi in Romania ,parintii fratii toti actori au fost alesi exact cum trebuia,sentimentele trairile emotiile pe care le-au transmis i-au facut unici ,felicitari echipei si mai asteptam si alte filme

 • sunt doi actori frumosti, foarte talentati, am urmarit cu multa pasiune acest serial, sunt unul din cele mai reusite cupluri de pe mapamond. Demult nu am mai urmarit asa un film.
  Foarte reusit.
  Daca si in viata reala ar fi impreuna ar fi mununat