Seriale Turcesti

Citeste un super interviu cu actrita din serialul “Un destin la rascruce”, Neslihan Atagul

Citeste mai jos un interviu cu protagonista serialului turcesc “Un destin la rascruce” ,Neslihan Atagul ( care interpreteaza rolulul Neriman ) ,   difuzat de postul de televiziune Kanal D.

Ce te-a atras la personajul pe care îl interpretezi în serialul „Un destin la răscruce“?

Neslihan Atagül: Neriman este o fată aparent simplă, dar cu o personalitate complexă. Drama ei este recognoscibilă în multe societăţi şi în toate timpurile, din antichitate şi până în zilele noastre -€“ aceea a femeii oprimate de reguli patriarhale. Formele de discriminare a femeii impuse prin legi nescrise, însuşite şi perpetuate de comunitate, sunt incompatibile cu aspiraţiile lui Neriman. Aparent, este prototipul femeii tradiţionale, „femeia de casa“ supusă familiei, care, la un moment dat, conştientizează situaţia în care se află şi se întoarce împotriva regulilor şi legilor în spiritul cărora a fost crescută. Din acest punct al acţiunii, Neriman devine anti-prototip. Drama pe care se sprijină povestea serialului, precum şi complexitatea şi diversitatea de situaţii cărora trebuie să le facă faţă Neriman, m-au atras de la prima lectură a scenariului.

De ce ai ales cariera de actriţă?

Pentru că actoria îmi dă posibilitatea să exprim stări şi sentimente pe care viaţa mea, în mod obişnuit, poate nu mi le-ar oferi. Actoria îmi oferă şansa să trăiesc mai multe vieţi. Fiind o profesie versatilă îţi testează limitele de fiecare dată, cu fiecare rol, şi astfel nu ai cum să te plictiseşti. Blazarea este incompatibilă cu profesia de actor. Cei care se declară blazaţi în această profesie probabil că au pierdut pe drum bucuria de a juca. Ştiu că sunt tânără şi drumul meu în această profesie este la început, dar simt acut că nu o voi trăda niciodată. Bucuria de a juca nu mă va părăsi nici când voi avea o vârstă venerabilă.

Cum decurge o zi obişnuită din viaţa ta?

Nu am o viaţă diferită de cea a fetelor de vârsta mea. Preocupările mele sunt comune cu ale lor: ascult muzică -€“ în ultima vreme mi-am descărcat pe telefon multă muzică clasică -€“ citesc, mă uit la filme, fac sport, ies cu prietenii la cinema. De obicei, când îmi place un film, mă uit la el de mai multe ori. Prima dată îl privesc cu ochiul „profesionist“ al actorului, apoi îl văd din perspectiva relaxată a spectatorului. Mă emoţionează dramele romantice şi filmele fantasy.

Ce te binedispune la prima oră a dimineţii?

Cafeaua şi o „doză“ de muzică alertă! Cum te vezi peste zece ani? Dar peste 20 de ani? Peste zece ani îmi văd CV-ul cu câteva zeci de roluri. Peste 20, îmi văd CV-ul sărind de suta de roluri. Mă văd spunându-le copiilor mei că sunt abia la jumătatea vieţii, dar că mă simt la fel de entuziastă şi tânără ca în momentul în care vă dau acest interviu.

Dacă ai avea în faţă o listă cu 20 de roluri posibile, pe care l-ai alege?

Aş vrea să fiu şi Desdemona, şi Esmeralda, şi Alice în Ţara Minunilor, şi Albă ca Zăpada. Iar lista ar trebui să fie mai lungă de 20 de roluri.

 

Sursa: Adevarul.ro

Add comment