Seriale Turcesti

Cele mai iubite perechi din serialele turcesti

Burak Ozcivit si Fahriye Evcen

O postare distribuită de Burak Özçivit (@burakozcivit) pe

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului Calikusu, in 2013. S-au placut imediat, Burak a parasit-o pe fosta iubita pentru Fahriye si restul este… o poveste de basm. Cei do se casatoresc pe 29 iunie, in evenimentul monden al anului in Turcia, urmarit cu interes pe toate continentele, datorita succesului enorm al serialului “Dragoste infinita”

Halit Ergenç si Berguzar Korel

Puternicul Suleyman, adica actorul Halit Ergenç, si-a cunoscut jumatatea, actrita Berguzar Korel, pe platourile de filmare ale serialului-fenomen “1001 de nopti!”, ulterior jucand impreuna si in “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”.

Kadir Doğulu – Neslihan Atagül

Güzel dilekleriniz için teşekkürler. شكرا لكم على أفضل رغباتكم Thank you for your best wishes.

O postare distribuită de Kadir Doğulu (@kadirdogulu) pe

Dupa doi ani de relatie, Neslihan Atagul (Nihan din “Dragoste infinita”) si Kadir Dogulu s-au casatorit in vara anului 2016 si au avut o nunta ca-n basme. Cei doi indragostiti au ales sa isi petreaca luna de miere intr-o locatie exotica, in Insulele Maldive, unde s-au relaxat si s-au bucurat unul de altul.

Beren Saat – Kenan Doğulu

Beren Saat, cea care i-a dat viata Sultanei Kosem din filmul istoric cu acelasi nume, este casatorita cu Kenan Doğulu, unul dintre cei mai iubiti cantareti din Turcia.

Keremcem si Ezgi Asaroglu

#ohayatbenimset 'te son günler.. last days of the set of #thatismylife .. @ezgi_asaroglu @aysenazatakol ?

O postare distribuită de Keremcem (@keremcem) pe

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale serialului “Bahar: viata furata” si pareau a fi cuplul perfect insa, dupa mai putin de un an, cei doi s-au despartit fara a oferi prea multe detalii. Fanii lor inca mai spera la o impacare, mai ales ca actorul lasa sa se inteleaga ca mai are sentimente pentru Ezgi prin postarile pe care le face pe Instagram.

Sursa: Kanal D

Add comment