Home / Stiri / Cele mai frumoase momente surprinse in spatele camerelor de filmat cu actorii serialului “Meryem”

Cele mai frumoase momente surprinse in spatele camerelor de filmat cu actorii serialului “Meryem”

Actorii din serialul “Meryem” au format cea mai unita si frumoasa echipa pe platourile de filmare si o adevarata familie in culise.

“Meryem” s-a dovedit a fi un serial de succes, o poveste de dragoste plina de rasturnari de situatie, cu personaje de care telespectatorii s-au indragostit iremediabil inca de la primele episoade difuzate atat in Turcia cat si in alte tari.
Actori tineri, frumosi si talentati, un scenariu perfect articulat, o poveste de viata incredibila, cu alegeri dificile, sacrificiu, dorinta de razbunare, nevoia de adevar, toate acestea au facut din “Meryem” o productie de exceptie.

Ayca Aysin Turan, actrita care a interpretat rolul Meryem, personajul principal central al serialului, este cea mai proaspata revelatie in Turcia, de o frumusete tulburatoare si un talent actoricesc evident. Din punct de vedere al carierei, Ayca a dat lovitura, pentru ca a impresionat deja in roluri puternice, in trei seriale si un lung metraj. Pasiunea ei pentru partiturile pe care le interpreteaza a atras atentia producatorilor si regizorilor din Turcia si nu numai.“Ma bucur enorm ca pot sa le ofer oamenilor ceva, imi construiesc rolurile cu responsabilitate, ard pentru ele. Im doresc ca telesectatorii romani sa o indrageasca pe Meryem, asa cum am facut si eu. E o femeie puternica, dar in acelasi timp atat de fragila. Cautarile ei sunt, poate, cautarile noastre, chiar daca vorbim de situatii diferite de viata. In fiecare dintre noi exista un conflict interior puternic, ceva care ne consuma, dar care ne conduce catre un sens mai puternic, catre adevar si iubire pura”, a declarat tanara actrita.

Furkan Andic, sarmantul actor care a jucat in serial rolul lui Savas Sargun, un barbat indurerat si insetat de razbunare, dupa pierderea iubitei lui intr-un teribil accident. In varsta de 28 de ani, chipesul actor este in plina ascensiune profesionala, avand in portofoliu mai multe roluri in seriale de succes in Turcia.

Rolul din “Meryem” este unul de cotitura pentru cariera sa. Actorul a subliniat ca, spre deosebire de personajul sau, este incapabil de sentimente precum ura, dorinta de razbunare. Tanarul actor este convins ca telespectatorii s-au regasit in multe dintre situatiile prin care au trecut personajele serialului “Meryem”.

“Avem cu totii personalitati diferite, reactionam diferit in situatii similare. Important este sa ne dam o sansa unii altora. Suntem oameni, ca atare, supusi greselii. Cred ca nu e benefic sa gandim ca oamenii nu vor repeta o greseala sau ca se vor schimba daca vor primi o a doua sansa. Provocarea este sa acceptam pe cineva cu tot cu imperfectiunile sale!”, a declarat Furkan Andic.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *