Home / Stiri / Burak Ozcivit (Kemal) din serialul “Dragoste infinita”, pasionat de masini si de motociclete!

Burak Ozcivit (Kemal) din serialul “Dragoste infinita”, pasionat de masini si de motociclete!

Pe Burak Özçivit il veti putea urmari in serialul „Dragoste infinita”, interpretand rolul lui Kemal, un student in ultimul an la inginerie miniera al carui tel in viata este sa isi castige existenta si sa supravietuiasca vicisitudinilor, insa soarta are alte planuri cu acesta… Barbatul se indragosteste iremediabil si va trebui sa lupte pentru iubirea lui.

Tanarul actor Burak Özçivit (33 de ani), interpretul personajului Kemal din serialul “Dragoste infinita”, ce va fi difuzat de Kanal D, incepand din 20 martie, de luni pana joi, de la ora 20.00, este pasionat de fotbal, masini vechi si motociclete. 

Ca absolvent al Facultatii de Arte, sectia Pictura, Burak deseneaza foarte bine si, in clipele de ragaz, picteaza sau deseneaza… masini. Modele vechi, vintage sau de epoca reprezinta o colectie de desene care oricand ar putea fi expusa intr-o galerie de arta. Alteori, cand surprinde o masina “live”, o fotografiaza, Burak fiind, de asemenea, pasionat de fotografie.

“Cand eram copil, imi placeau foarte mult benzile desenate. Ani intregi am fost fascinat de Batman, de masini si motociclete. Am inceput sa desenez masini de la varsta de sapte ani. Mama mea a pastrat intr-un dosar cateva sute de schite. Daca nu as fi facut actorie, cel mai probabil as fi fost designer de masini”, a declarat Burak Ozcivit.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *