Home / Stiri / BURAK OZCIVIT (Kemal din “Dragoste infinita”)si-a anuntat revenirea pe marile ecrane!

BURAK OZCIVIT (Kemal din “Dragoste infinita”)si-a anuntat revenirea pe marile ecrane!

Burak Ozcivit si-a anuntat revenirea pe marile ecrane, spre incantarea publicului care il asteapta cu nerabdare inca de anul trecut, dupa succesul rasunator cu filmul artistic “Kardesim benim”/”Fratele meu”.

“Kardesim Benim 2” va rula in cinematografele din Turcia, din 24 noiembrie 2017 si se preconizeaza a fi un mare succes cinematografic, deoarece se va pastra in mare parte aceeasi distributie si in plus se va lucra cu acelasi mare regizor, Mert Baykal.

Se pare ca distributia masculina va fi aceeasi: Burak Ozcivit si Murat Boz, insa despre cea care o va inlocui pe frumoasa actrita Asli Enver inca nu se stie nimic ci doar se speculeaza ca ar putea fi una dintre actritele urmatoare: Pinar Deniz (care a jucat de curand in serialul “Vatanım Sensin”), sau Merve Bolugur (din “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii”).

Se cunoaste faptul ca Burak Ozcivit si Murat Boz sunt foarte buni prieteni si ca au jucat exceptional impreuna in filmul “Kardesim Benim 1”, anul trecut. Daca pe platourile de filmare isi interpretau rolurile impecabil, cei doi prieteni isi petreceau chiar si pauzele impreuna. Iata cum au fost surprinsi Burak Ozcivit alaturi de cuplul Murat Boz si Asli Enver:

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *