Seriale Turcesti

Birgul din “Dragoste si ura”, relatie speciala cu fiul ei!

Birgul Ulusoy este o actrita talentata si o mama devotata.

Birgul Ulusoy s-a nascut in 1972, in Istanbul. Si-a descoperit inca din copilarie pasiunea pentru actorie si a absolvit in 1994 Facultatea de Teatru in cadrul Centrului de Arta “Mujdat Gezen”, din Istanbul. La scurt timp de la finalizarea studiilor, Birgul a devenit actrita cu drepturi depline si a jucat in numoase piese pe scenele marilor teatre din Istanbul.

Cu un an inainte de abolvirea facultatii, Birgul Ulusoy a fost remarcata de o casa de productie din Turcia si a primit un rol important in primul ei serial de televiziune “Saygilar Bizden”. Au urmat multe alte roluri in seriale, care i-au adus un succes rasunator, printre acestea se numara: “Cicek Taksi”, “Clgin Bedis”, “Yalanci Yarim”, “Omre Bedel”, “Adini Feriha Koydum”, “Benim Icin Uzulme”, “Kucuk Gelin”, “Veda”, “O Hayat Benim”, Kirgin Cicekler”.

Un rol memorabil, care i-a adus un plus de notorietate a fost cel jucat in serialul “Bahar: Viata furata”, intre 2014-2015, cand a interpretat-o pe comica si nastrusnica Sakine, care a facut deliciul publicului.

Dincolo deactivitatea profesionala intensa, celebra Birgul Ulusoy este o mama devotata, care isi creste singura baietelul, in varsta de 10 ani. Aceasta are o relatie speciala cu fiul ei, care se pare ca adora actoria inca de mic, deoarece si-a insotit de multe ori mama pe platourile de filmare.

Sursa: Kanal D

Add comment