Home / Actori / Biografie Kivanc Tatlitug

Biografie Kivanc Tatlitug

Kivanc Tatlitug , actorul ce poate fi urmarit in noul serial turcesc  In dragoste si in razboi ce va fi difuzat de Kanal D din 20 noiembrie ,   s-a nascut la data de 27 octombrie 1983 in Adana, Turcia,un oras din sudul Turciei. Are 1.90 m , ochi albastri si este supranumit Brad Pitt de Turcia.

S-a nascut intr-o familie numeroasa cu 5 copii, el fiind mezinul familiei.

A urmat un liceu cu profil sportiv, fiind foarte bun la baschet. La Istanbul, el s-a alaturat clubului sportiv Fenerbahçe Ulker, in calitate de  jucător de baschet amator.Din cauza unei traume suferite, a fost nevoit sa renunte la baschet. A absolvit facultatea de Comunicare și design a Universității de Arta din Instanbul.De asemenea, a luat cursuri de actorie.

S-a mutat cu familia la Instanbul în 1997, din moment ce s-a aflat că tatal sau este grav bolnav si necesita un tratament.

Timpul liber preferă sa-l petreacă an alaturi de familie, in fata televizorului, cu prietenii, in călătorii sau citind carti.

kivanc tatlitug

A castigat premiul „Altın Kelebek Award”, pentru cel mai bun actor in serialul Ask i Memnu.

Indemnat de mama sa, in anul 2001 a inceput o cariera in lumea modei. Fara ca el sa stie, mama sa a trimis cateva din pozele lui unor agentii si reviste de moda, iar la scurt timp ofertele au curs. A castigat doua concursuri de moda – Best Model of Turkey in anul  2002 si Best Model of The World in anul 2003, pe cand avea doar 19-20 de ani. Alte titluri detinute: „Altın Kelebek ödülleri”, Cel mai bun actor -2008, Cel mai stilat actor din Turcia-2010.

In anul 2009, revista „Hurriyet” l-a desemnat cel mai sexy actor turc in viata.

Filmografie

2007 Americans at the Black Sea, în rolul lui Muzaffer
2010 Toy Story 3, voce
2013 Butterfly Dreams, Muzaffer Tayyip Uslu

2005-2007 Gümüş, în rolul lui Mehmet Şadoğlu
2007-2008 Menekşe ile Halil, în rolul lui Halil Tuğlu
2008-2010 Aşk-ı Memnu, în rolul lui Behlül Haznedar
2010 Ezel, în rolul lui Sekiz /Ramiz Karaeski
2011-2013 Kuzey Güney, în rolul lui Kuzey Tekinoglu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*