Home / Stiri / Beliz din serialul “Meryem”, de la fashion la actorie!

Beliz din serialul “Meryem”, de la fashion la actorie!

Bestemsu Ozdemir a reusit sa imbine cu succes moda cu actoria in ultimii ani.

Bestemsu Ozdemir s-a nascut in 1992, in Istanbul si inca din copilarie a dovedit o pasiune deosebita pentru arta. A absolvit Universitatea Tehnica din Istanbul, Departamentul Moda – design vestimentar. Insa in paralel a urmat si studii de actorie in cadrul unei scoli private si ulterior s-a indreptat si spre pictura si scultura

De cativa ani s-a concentrat doar pe actorie si a primit multe oferte de a juca in productii ambitioase. A debutat ca actrita cu drepturi depline in serialul “Sakarya Firat”, in anul 2012.

In scurt timp, Bestemsu s-a facut remarcata datorita talentului sau actoricesc si a primit numeroase oferte de a juca in filme artistice si seriale de televiziune. Dupa rolul sau de debut care a fost un real succes, Bestemsu a mai jucat in acealsi an, in doua productii importante “Araf Zamani” si “Istanbul Hatirasi”, in 2014 a primit rolul Nilufer in serialul “Kara Para Ask”, in 2015 a jucat rolul principal in productia “Tabula Rosa”, in 2016 in “Biz Size Doneriz”, in 2017 a jucat in alte doua productii de succes: “Dunyanin En Guzel Kokusu 2” si “Kirlangic Firtinasi”. Cel mai recent rol jucat intr-un serial de televiziune a fost al avocatei Beliz, in “Meryem”, care i-a adus de asemenea un succes rasunator.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *