Seriale Turcesti

“Bahar Viata furata” un nou serial turcesc din 4 ianuarie la Kanal D!

Kanal D va difuza din 4 ianuarie un nou serial turcesc. Este vorba despre productia “O Hayat Benim” (  in Romania sub numele Bahar Viata furata) cu actorii Ezgi Asaroğlu ( care a interpretat rolul Duru din “1001 de nopti” ) si Keremcem Dürük. Serialul va fi difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Serialul a fost lansat in Turcia in februarie 2014 si a ajuns deja la sezonul al treilea, episodul 72.

o hayat benim

Mehmet Emir si Hasret sunt doi tineri indragostiti. Tatal lui Hasret nu este acord cu aceasta relatie. Acesta va afla ca fiica sa este gravida si se va infuria si mai mult. El ii va desparti pe cei doi tineri spunandu-i lui Mehmet Emir ca Hasret a murit.

Dupa ce va naste, lui Hasret i se va lua copilul. Yusuf va incredința copilul ajutorului sau Ilyas pentru a fi crescut. Numele copilului va fi Bahar ( Ezgi Asaroğlu ) . Ilyas mai are un copil pe nume Efsun. Ilyas si sotia sa Nuran le vor creste pe Efsun si Bahar ca pe doua surori.

Intre timp vor trece 20 de ani. Yusuf se va hotara sa o duca pe Bahar sa-si vada tatal pe Mehmet Emir. Bahar, care a crescut intr-o casa la periferie, va avea in sfarsit parte de conditiile de viata la care nu se gandea vreodata , intrucat este singura mostenitoare a unei averi impresionante.

Destinul nu-i va permite sa beneficieze de toate acestea si tot cursul vietii ei se va schimba deodataluand o alta turnura. De acum vietile tuturor si a lui Bahar nu vor mai fi ca inainte.

Sursa: Kanal D

Add comment