Seriale Turcesti

Bahar Viata furata Episodul 95 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul95Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 95, difuzat de Kanal D in data de 8 Iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Dezamagita de ipostaza in care il surprinde pe Mehmet Emir, Bahar decide sa rupa orice legatura cu tatal sau.

In vreme ce Bahar si Efsun incercau sa gaseasca o cale sa ajunga din nou acasa, acestea constata cu uimire ca rapitorii sunt pe urmele lor. Incoltite de raufacatori, cele doua sunt nevoite sa se predea si sa astepte cu sufletul la gura sentinta acestora. Dupa indelungi momente de suspans, Bahar si Efsun sunt salvate din ghearele mortii de proprietarul restaurantului in care se refugiasera.

Intre timp, Kenan isi pune in aplicare noul plan de razbunare impotriva lui Mehmet Emir. Acesta o aduce in scena pe Cemre, o tanara pe care o instruieste astfel incat sa patrunda in casa dusmanului sau si sa provoace despartirea acestuia de fiica sa. Avand scop precis, Cemre ajunge in casa lui Mehmet si incearca sa castige increderea acestuia, parand o victima.

In cele din urma, Bahar si Efsun ajung in siguranta la Istanbul, unde sunt intampinate de Ates , Arda si Ismail, care le asteptau cu nerabdare. Ates o imbratiseaza pe Bahar, iar Efsun devine subiect de disputa intre Arda si Ismail.

Dorind sa isi vada si tatal, Bahar merge sa ii arate ca este teafara, insa are parte de cea mai neplacuta revedere. Ipostaza in care tanara isi surprinde tatal o determina sa puna capat relatiei tata-fiica.

Pe de alta parte, Efsun afla ca matusa sa se zbate din rasputeri sa descopere identitatea fiicei sale, insa toate demersurile sale sunt in zadar. Tanara afla ca tatal sau stie de fapt intreaga poveste despre viata lui Sultan si, fara sa stea pe ganduri, merge sa il convinga sa dezvaluie marele secret.

Sursa: Kanal D

Add comment