Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 94 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 94 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul94Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 94, difuzat de Kanal D in data de 7 Iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Cele doua surori sunt rapite de rudele lui Hasret, care isi doreau sa intre cu orice pret in posesia averii ramase dupa moartea acesteia.

Dupa moartea lui Hasret, Bahar si Efsun se confrunta cu nou obstacol: rudele din Mersin vin sa revedince mostenirea raposatei. Refuzul vehement al acestora inrautateste situatia, determinandu-i pe rauvoitori sa le rapeasca pe tinere pentru a le convinge sa le cedeze averea.

In vreme ce Ates si Arda realizeaza ca cele doua tinere se afla in pericol si alarmeaza politia, Bahar si Efsun provoaca un accident, reusind astfel sa scape de rapitori. Acestea incearca sa se indeparteze cat mai mult de locul accidentului, speriate ca vor fi acuzate de crima, insa realizeaza ca fusesera duse departe de Istanbul.

Disperate, cele doua surori isi iau inima in dinti si cauta solutii pentru a reusi sa ajunga din nou acasa, insa sunt nevoite sa treaca prin multe incercari. Efsun profita de situatie si ii cere iertare lui Bahar pentru tot raul provocat lui Hasret. Spaima si suferinta le uneste din nou pe cele doua surori, iar Bahar elimina resentimentele fata de Efsun.

Pe de alta parte, Kenan se orienteaza catre o alta strategie care avea sa il distruga pe Mehmet Emir. Acesta ii intide o cursa dusmanului sau, trimitandu-i o femeie care urma sa il atraga in mrejele sale pentru a putea fi mai usor de manevrat.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *