Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 93 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 93 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul93Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 93, difuzat de Kanal D in data de 6 Iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetat de razbunare, Kenan isi continua planul pus la cale impotriva lui Mehmet Emir, pregatindu-i cea mai crunta pedeapsa dusmanului sau.

In vreme ce Mehmet Emir si Hasret se afla pe iaht, indepartandu-se de Istanbul, Kenan jubileaza satisfacut pe malul marii alaturi de omul sau de incredere, gandindu-se ca in scurt timp dusmanul sau de moarte va fi eliminat. Din ordinul lui Kenan pe iahtul lui Mehmet fusese amplasata o bomba, ce avea sa explodeze la scurt timp dupa plecarea lor pe mare.

In urma deflagratiei, Hasret si Mehmet reusesc, totusi, sa ajunga la mal cu ajutorul pazei de coasta, insa starea lui Hasret se inrautateste rapid, iar aceasta pierde lupta cu viata. Tragicul eveniment il ingrozeste pe Mehmet, care refuza sa creada ca iubita sa l-a parasit definitiv de aceasta data.

Cumplita veste cade ca un trasnet peste Bahar, care, aflata intr-o conferinta importanta, traieste momente groaznice. Tanara este sustinuta indeaproape de Ates, care incearca sa ii aline suferinta. Daramata, Bahar gaseste putere sa mearga sa isi anunte si familia adoptiva si nu ezita sa le reproseze tuturor tot raul pe care acestia l-au provocat mamei sale de-a lungul timpului.

Suferinta cauzata de moartea lui Hasret declanseaza reactii violente si la conacul Atahan, unde Kenan o provoaca pe Bahar, vorbind despre averea acesteia, iar tanara isi dezlantuie furia asupra lui. Efsun intervine sa isi apere sora, insa Kenan se napusteste asupra ei si cearta acestora degenereaza intr-un conflict general.

Mehmet Emir si Bahar merg sa se reculeaga la mormantul lui Hasret si isi amintesc clipele petrecute alaturi de ea. In tot acest timp, Kenan ii urmareste din umbra pe cei doi si se gandeste la un nou plan de razbunare care sa nu mai dea gres.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *