Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 92 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 92 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul92Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 92, difuzat de Kanal D in data de 1 Iulie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Simtindu-se vinovata din cauza tuturor necazurile pricinuite celor apropiati de-a lungul timpului, Efsun este mai hotarata ca niciodata sa renunte la planul propus de Sultan. Insistentele matusii sale o determina sa se indeparteze de cea care ii ghidase viata dupa moartea mamei sale, insa Sultan se vede nevoita sa ii destainuie lui Efsun marele ei secret.

Arda reuseste sa iasa din inchisoare cu ajutorul lui Kenan, care este dispus sa faca orice sacrificiu pentru fericirea Hulyei. Acesta aduce in vizorul politiei un fals criminal, care avea sa ispaseasca pedeapsa in locul lui Arda.

Insa la iesirea din inchisoare, fiul sau nu le este recunoscator celor doi ci prefera sa o imbratiseze pe Efsun. Jocul planuit de Efsun o apropie din ce in ce mai mult de Arda, care este hotarat sa isi infrunte mama pentru a-si pastra mariajul.

Pe de alta parte, Mehmet Emir decide sa se retraga pentru o vreme departe de tot ceea ce ii adusese suferinta si isi anunta familia ca pleaca impreuna cu Hasret intr-o calatorie pe mare.

Acesta isi lasa afacerile in grija lui Ates si a lui Bahar, fiind singurele persoane in care mai avea incredere. Inainte de plecare Mehmet o avertizeaza pe Hulya ca se va preocupa la intoarcere de desprtirea ei de Kenan.

Efsun incearca sa schimbe viata, renuntand la vechile sale preocupari diabolice si se dedica realizarii atelierului sau de croitorie, alaturi de Arda. Insa dezinteresul acesteia fata de adevarata sa familie, o determina pe Sultan sa ia o decizie radicala. Aceasta merge la inaugurarea atelierului si face o dezvaluire socanta.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *