Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 91 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 91 Rezumat

bahar_viata_furata_ep91Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 91, difuzat de Kanal D in data de 30 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetata de razbunare, Fulya decide sa ii plateasca lui Mehmet Emir cu aceeasi moneda pentru faptul ca a alungat-o de la conac. Aceasta se foloseste de secretul Hulyei si depune o plangere impotriva lui Arda, acuzandu-l de crima.

Dezamagit de tradarea Fulyei, Mehmet o alunga de la conac impreuna cu fiul ei, fara sa ii pese ca aceasta nu avea unde sa se adaposteasca.

 Pedeapsa primita o determina pe Fulya sa accepte sa locuiasca in cartierul sarac. Ranita in orgoliu, aceasta cauta o cale de impacare cu sotul sau, insa se confrunta cu refuzul categoric al barbatului.
Repulsia lui Mehmet o determina pe Fulya sa recurga la un gest extrem pentru a-si potoli setea de razbunare. Profitand de secretul pe care il aflase despre crima comisa de Arda, aceasta isi ia inima in dinti si merge la politie pentru a depune o plangere impotriva tanarul.
Pe de alta parte, Efsun si Arda pun la cale o alta strategie pentru a reusi sa o bulverseze pe Hulya cu privire la relatia lor. Insa cei doi sunt depistati de aceasta si planul lor este pe cale sa se naruie. Furioasa, Hulya ii cere socoteala fiului sau, cerandu-i sa ii spuna care a fost adevaratul lor scop.
Efsun incearca sa isi induca in eroare soacra conform noului plan, sugerandu-i ca va fi bunica, dar Hulya reactioneaza agresiv si tinerii se vad nevoiti sa se intoarca in Istanbul. Insa la aeroport sunt intampinati de politisti care il cautau pe Arda.
Sursa: Kanal D

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *