Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 90 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 90 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul90Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 90, difuzat de Kanal D in data de 29 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Incoltit de Fulya, Kenan incepe sa ia masuri pentru a-si proteja pozitia la conacul Atahan si cauta informatii despre trecutul femeii, pentru a-si pune in aplicare planul de razbunare impotriva lui Mehmet.

Ranita de refuzul categoric al lui Ates de a continua falsa lor casnicie, Arzu pune la cale o strategie diabolica de razbunare impotriva lui Bahar, pe care o considera vinovata de nefericirea sa. Aceasta ii insceneaza lui Hasret o situatie dificila, pentru ca aceasta din urma sa ajunga la inchisoare.

Afland ca mama sa este incarcerata, fiind acuzata de Arzu, Bahar cauta solutii pentru salvarea lui Hasret. Insa se loveste de santajul lui Arzu, care il vrea inapoi pe Ates in schimbul retragerii plangerii sale. In cele din urma, Bahar isi reaminteste de inregistrarea in care rivala sa o ameninta cu moartea si recurge la contraatac. In ciuda conditiilor impuse, Arzu se vede nevoita sa cedeze si, inspaimantata isi retrage plangerea.

Pe de alta parte, Fulya se confrunta cu furia dezlantuita a lui Kenan, dupa ce aceasta indraznise sa il ameninte. Simtindu-si in pericol pozitia dobandita la conac, Kenan decide sa actioneze folosindu-se se secretul aflat despre Fulya, ce avea sa ii aduca o prima victorie impotriva lui Mehmet Emir.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *