Seriale Turcesti

Bahar Viata Furata Episodul 9 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 9
Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 9  , difuzat de Kanal D in data de 14 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Ingrozita ca toate planurile sale se vor narui odata cu descoperirea secretului care ii schimbase viata, Efsun se lupta din rasputeri sa evite testul ADN.

Insa toate eforturile tinerei sunt in zadar, deorece nu reuseste sa il convinga pe Ates sa renunte la efectuarea testului. Ba mai mult, acesta o obliga sa se supuna probei, care avea sa ii schimbe radical soarta.

In tot acest timp, la conacul familiei Atahan lucrurile scapa de sub control, servitoarea care descoperise secretul lui Efsun, recurge la santaj. Simtind pericolul, Efsun si mama sa se supun cerintelor menajerei pentru a nu pierde beneficiile castigate, insa cu toate acestea, barfele incep sa circule.

Ates continua sa o cucereasca pe Bahar si ii propune acesteia sa stabileasca o intalnire cu tatal ei, pentru ca batranul sa le binecuvanteze relatia. Desi primeste acceptul tatalui sau, de a-l cunoaste pe Ates, Bahar se teme ca acesta va fi influentat de mama sa si se va opune iubirii sale.

Intre timp, ucigasul mamei lui Ates este eliberat din inchisoare si merge la conacul Atahan si o santajeaza pe mama lui Mehmet Emir in schimbul tacerii sale.

Pe de alta parte, Hulya clacheaza cand afla ca Efsun a acceptat sa faca testul ADN. Pentru a descoperi pana unde poate sa mearga Efsun cu planurile sale perfide, Hulya ii intinde acesteia o cursa. Insa in capcana cad, de fapt, Bahar si Ates, iar relatia lor are din nou de suferit.

Sursa: Kanal D

Add comment