Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 89 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 89 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul89Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 89, difuzat de Kanal D in data de 24 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Orbita de gelozie, Arzu isi pune in aplicare planul de razbunare impotriva rivalei sale, Bahar. Dorind sa o elimine definitiv din viata lui Ates, aceasta recurge la un gest extrem, sperand ca astfel va avea cale libera spre inima lui Ates.

Ates incepe sa isi constientizeze greselile si renunta la ideea de razbunare, orientandu-se spre refacerea relatiei sale cu Bahar. Reapropierea dintre cei doi nu este insa vazuta bine de Arzu care incepe sa planuiasca uciderea lui Bahar.

Pe de alta parte, Hulya se lupta din rasputeri sa il desparta pe Arda de Efsun. Insa aceasta se confrunta cu planul pus la cale de cei doi, care isi propusesera sa para un cuplu fericit, ceea ce avea sa o scoata din minti. Arda spera ca strategia lui Efsun va functiona si astfel vor reusi sa il indeparteze pe Kenan de la conac.

Intre timp, Arzu isi face aparitia in locul in care Ates si Bahar se intalnisera sa discute despre viitorul lor si ii urmareste indeaproape.

Mai hotarata ca niciodata sa actioneze impotriva lui Bahar, Arzu merge pe urmele rivalei sale pana in apropierea unei rape, unde ii cere socoteala in mod agresiv. Bahar este in pericol iminent de moarte si striga sleita de puteri, dupa ajutor.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *