Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 88 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 88 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul88

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 88, difuzat de Kanal D in data de 23 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Lucrurile iau o noua intorsatura in familia Atahan. Contrariat de atitudinea mamei sale, Arda decide sa continue casnicia cu Efsun, in ciuda furiei de nestavilit afisate de Hulya.

Desi Ates incearca sa isi refaca viata dupa suferinta traita, moartea lui Doruk inca ramane ca o umbra neagra pentru acesta si nu are de gand sa renunte la cautarea si pedepsirea asasinului fiului sau. Presiunile lui Arzu il determina pe Ates sa renunte la falsa lor casnicie si sa se intoarca din nou la Bahar.

Dornic de razbunare, Ates este dispus sa renunte la actiunile companiei Atahan, pentru a se conforma cerintelor barbatului misterios, care ii promisese ca ii va dezvalui identitatea criminalului lui Doruk.

Inspaimantata de dorinta arzatoare de razbunare a lui Ates, Bahar refuza sa semneze vanzarea actiunilor, in calitatea sa de presedinte al companiei, pentru a-l proteja de un posibil pericol. Tanara il implora sa renunte la razbunare si sa lase totul in seama justitiei, pentru a nu declansa o noua tragedie.

Pe de alta parte, Efsun si Arda pun la cale un plan care avea sa o infurie pe Hulya. Cei doi merg la acelasi restaurant in care se aflau Hulya si sotul ei, afisandu-se drept cel mai fericit cuplu. Efsun pregateste un adevarat spectacol, oferind presei informatii din culisele familiei sale, spre uimirea Hulyei.

Indurerata de hotararea lui Ates de a pune capat mariajului lor, Arzu nu are de gand sa renunte la barbatul iubit si pleaca in cautarea lui Bahar pentru a-si duce la capat razbunarea.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *