Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 87 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 87 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul87Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 87, difuzat de Kanal D in data de 22 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Insetat de razbunare, Kenan isi urmeaza pas cu pas planul construit impotriva familiei Atahan. Acesta reuseste mai intai sa o prinda in mrejele sale pe Hulya, pe care o cere in casatorie, stiind ca acest mariaj ii va facilita intrarea in conacul mult ravnit.

Desi este constienta ca rudele sale se vor impotrivi casatorie sale cu Kenan, Hulya nu renunta la promisiunea facuta barbatului si isi infrunta familia. Ingrozit de cumplita veste, Mehmet incearca sa impiedice nunta surorii sale cu cel mai aprig dusman al sau, insa fara sorti de izbanda.

Pe de alta parte, Ates continua sa fie hartuit de apelurile unui individ misterios, care incearca sa il atraga intr-o cursa, profitand de suferinta acestuia in urma mortii fiului sau. Dornic sa afle cine este ucigasul fiului sau, Ates este dispus sa accepte conditiile impuse de vocea bizara pentru a razbuna moartea lui Doruk.

Intre timp, Hulya si Kenan se pregatesc de evenimentul care le aducea beneficii amandurora, insa nici nu isi imagineaza ceea ce avea sa li se intample. Petrecerea este intrerupta de Arda, care isi face aparitia furtunos in mijlocul invitatilor, amenintandu-l cu moartea pe Kenan.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *