Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 84 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 84 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul84

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 84, difuzat de Kanal D in data de 15 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

In vreme ce Ates isi cauta disperat fiul, impreuna cu toti cei apropiati, micutul este rapit de Kenan, fostul iubit al Hulyei, care isi propusese sa se razbune pe familia Atahan. Acesta il foloseste pe Doruk drept momeala pentru a le pregati membrilor familiei Atahan cea mai crunta razbunare.

Dupa indelungi cautari, Ates primeste o veste cumplita despre fiul sau. Politistii il anunta ca a fost gasit un copil cazut pe stanci. Vestea cade ca un trasnet peste Ates, care inca spera ca il va gasi nevatamat pe Doruk.

Ajungand la locul cu pricina, toti constata ca se facuse o confuzie, copilul decedat nu era Doruk, insa cu toate acestea baiatul nu este de gasit si este declarat disparut. Ates si Arzu cad secerati de concluzia politistilor si nu pot accepta adevarul. Furios, Ates arunca din nou vina asupra lui Arzu, cerandu-i violent socoteala pentru neglijenta.

Pe de alta parte Kenan isi construieste planul de atac impotriva familiei Atahan, folosindu-l pe Doruk drept instrument al razbunarii sale. Acesta il tine sechestrat pe micut, sperand ca prin santaj, va putea obtine partea mult ravnita din averea Atahan.

Intre timp, Bahar si Mehmet Emir se implica intr-o campanie de cautare pe strazi, in speranta ca se va gasi cineva care sa le ofere informatii despre micutul Doruk. Cu toate acestea, Ates si Ismail continua cautarile, ghidati de vestile primite de la sectie despre o posibila pista.

In cele din urma, acestia ajung pe urmele rapitorilor, in masina carora sperau ca se afla copilul si se implica intr-o cursa nebuna, care se sfarseste dezastruos.

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *