Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 83 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 83 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul83Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 83, difuzat de Kanal D in data de 10 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Bulversat de certurile parintilor sai, Doruk fuge de acasa sa isi caute tatal pentru a-si reintregi familia. Din cauza atitudinii lui Arzu, micutul dispare fara urma, dandu-le o lectie parintilor sai, care sunt ingroziti de gandul ca nu isi vor mai gasi fiul.

In vreme ce Mehmet Emir se zbate intre viata si moarte, toti cei apropiati asteapta inspaimantati vesti despre starea acestuia. Ingrijorata de durata prelungita a operatiei, Bahar cere disperata explicatii medicilor.

Aceasta este sustinuta indeaproape de Ates, desi la spital isi face aparitia Arzu, care, sub influenta geloziei, ii reproseaza apropierea de Bahar. Captiv intre iubirea pentru Bahar si respectul pentru mama fiului sau, Ates incearca sa faca fata situatiilor dificile pentru a-l proteja pe Doruk.

Pe de alta parte, Hulya decide ca a sosit momentul sa se razbune pe Efsun si pe aliatii acesteia si, ajutata de Kenan, un fost iubit, pune la cale un plan diabolic. Efsun, Sultan si Salih sunt sechestrati de oamenii lui Kenan si dusi in padurea in care acestia isi ingropasera victima in trecut. Cei trei sunt amenintati cu cele mai crude pedepse si, pentru a ramane in viata, sunt nevoiti sa accepte conditiile impuse de Kenan.

Intre timp, Mehmet Emir isi revine din coma, reusind sa depaseasca perioada critica dupa operatia suferita. Insa bucuria rudelor sale nu dureaza mult deoarece toti sunt din nou alertati de o veste ingrozitoare.

Tensiunile aparute intre parintii sai il determina pe Doruk sa ia propriile masuri pentru a-si reuni familia mult visata. Intr-un moment de ratacire al lui Arzu, baiatul reuseste sa fuga de acasa. Disperat, Ates incepe cautarile alaturi de Bahar, insa lipsa indiciilor ii provoaca mare suferinta si gandul ca isi va pierde din nou fiul il ingrozeste…

 

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *