Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 82 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 82 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul82Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 82, difuzat de Kanal D in data de 9 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Cumplita veste despre isprava lui Arda il copleseste pe Mehmet, care refuza sa creada ca nepotul sau este un criminal. Bulversat de marturisirea Fulyei, acesta se prabuseste sub privirile ingrozite ale sotiei sale si ale lui Arda, care realizeaza ca unchiul sau a aflat despre crima comisa din cauza lui Efsun.

Boala preia controlul asupra mintii lui Mehmet aproape complet. Acesta are scurte momente de amnezie si nu isi poate aduna gandurile, pentru a lega informatiile primite de la Fulya, despre fapta lui Arda. In urma investigatiilor, medicii constata ca starea acestuia s-a agravat si decid sa recurga la o interventie chirurgicala.

Fulya se invinovateste pentru inrautatirea starii lui Mehmet si, dupa reprosurile venite din partea Hulyei, aceasta decide sa pastreze secretul lui Arda, de dragul sotului sau.

Pe de alta parte, Ismail continua ancheta si, mergand pe firul evenimentelor ajunge din nou la oamenii din mahala, ale caror marturisiri il indreapta catre Efsun. Politistul ii cere tinerei sa marturiseasca tot ceea ce ascunde despre crima petrecuta in cartier, insa Efsun il minte ca de obicei, desi realizeaza ca pericolul inchisorii o pandeste pas cu pas.

Intre timp, Mehmet este pregatit pentru a intra in operatia, care se anunta a fi foarte riscanta. Toti cei apropiati asteapta inspaimantati vesti despre starea barbatului aflat pe masa de operatie. Acestora li se alatura Ates, care ajunge intr-un suflet la spital dupa ce afla despre ceea ce se intampla cu Mehmet.

Tanarul profita de ocazie sa o revada si pe Bahar si sa ii ofere suportul sau. Insa in timpul operatiei, starea lui Mehmet Emir se agraveaza, iar medicii evita sa ofere un verdict…

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *