Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata furata Episodul 80 Rezumat

Bahar Viata furata Episodul 80 Rezumat

bahar_viata_furata_episodul80

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 80, difuzat de Kanal D in data de 3 Iunie. Bahar Viata Furata este difuzat de miercuri pana vineri de la ora 20:00.

Bulversata de plecarea lui Ates, Bahar incearca sa isi adune gandurile si merge in casa in care urmau sa locuiasca impreuna dupa casatorie.

Aceasta priveste fotografiile cu Ates si, coplesita de amintiri, arde toate obiectele care ii amintesc de iubirea neimplinita, fara sa constientizeze pericolul declansat. In scurt timp, camera este cuprinsa de flacari, iar Bahar se afla la un pas de moarte.

In acest timp, Efsun o cauta disperata pe Bahar pentru a-i cere iertare si ajunge in apropierea casei acesteia. Vazand camera lui Bahar in flacari, aceasta realizeaza ca sora sa se afla in pericol si, fara sa stea pe ganduri, sare in ajutorul ei. Riscandu-si viata pentru cea pe care o considerase sora sa, Efsun se avanta prin flacari pentru a o salva pe Bahar, insa cele doua raman captive in camera. Fiorii reci ai mortii le apropie pe cele tinere, iar Efsun ii cere iertare lui Bahar pentru toate necazurile provocate.

Continuand ancheta, Ismail descopera un indiciu important, care il conduce catre adevaratii vinovati in cazul pe care il ancheteaza. Principala suspecta de crima devine Sultan, care incearca din rasputeri sa musamalizeze dovezile.

Sursa: Kanal D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *