Home / Rezumate / Bahar Viata furata / Bahar Viata Furata Episodul 8 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 8 Rezumat

Bahar Viata Furata Episodul 8

Rezumatul serialului turcesc Bahar Viata furata Episodul 8  , difuzat de Kanal D in data de 13 ianuarie. Serialul Bahar Viata Furata este difuzat de luni pana vineri de la ora 20:00.

Conform planului lui Efsun, Alp merge impreuna cu familia sa o ceara in casatorie pe Bahar de la parintii acesteia. Desi Nuran insista sa il accepte pe Alp, Bahar refuza categoric cererea tanarului.

Decizia radicala a lui Bahar ii distruge planurile lui Efsun care spera ca astfel va scapa de sora sa si va avea cale libera spre inima lui Ates.

In acest timp, Efsun face tot posibilul sa se sustraga testului ADN, dar continua sa se concentreze si pe ticluirea unui nou plan de a o indeparta  pe Bahar de Ates. Efsun il determina pe Alp sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a o convinge cu orice pret pe Bahar sa ii accepte cererea in casatorie. Eforturile lui Alp nu raman fara urmari: intre Bahar si Ates apar primele semne de indoiala. Cuprins de gelozie, Ates refuza explicatiile tinerei si se indeparteaza de aceasta.

Pe de altă parte, Hulya, sora lui Mehmet Emir, se lupta sa impiedice recunoasterea lui Efsun ca fiind singurul mostenitor legal al averii fratelui sau. Iar pentru atingerera acestui obiectiv ea este pregatita sa plateasca oricat. Aceasta va incerca sa o convinga pe Efsun sa nu se supuna testului AND, oferindu-i o suma de bani considerabila.

In timp ce Nuran si Efsun se straduiesc sa pastreze secretul care le asigura viata indestulata, o servitoare de la conacul lui Mehmet afla despre planul acestora. Mama si fiica realizeaza ca misiunea lor va fi si mai grea. Jocul pus la cale de Nuran si Efsun este pe cale sa fie dejucat.

Sursa:Kanal D

2 comments

  1. chereji gheorghina

    Ne mai puneti rezumate si celelalte episoade .Va rugam ,va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi fani acestui serial foarte frumos.

  2. mie imi place acest film te iubesc bahar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *